Blogger Widgets
»

Do You Love Me?

Tuesday, November 23, 2010

Tag lagi by Sis Sha! (ades..2 tag oo tuk pagi nie)

Huhuhuhu.Thanks2..
Nie tag kedua tuk hrinie..huhu..
So straight to the point and dont belok2 so i jwb je trus ye kak Sha sayang ku..
Ekekekekeeke~



♥ Apa yang penting dalam hidup korang?
My parents and my love!  u muah! (^^)

♥ Benda terakhir yang korang beli pakai duit korang sendiri?
Beli Marshmallow 4hengget 9posen kat Airport tadi

♥ Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan dan tema perkahwinan korang nanti?

Nak kawen kat uma je!and InsyaAllah ada rezeki nk kawen kat Hotel..
Nak wat 3 majlis Resepsi!
ekekekeke..kat uma i sndri,uma my n otel! (^^)
Tema??Ala2 indon-arabian-third??tu tnye ngn pkwe i!hihihihi

♥ Adakah korang sedang bercinta sekarang?
yup!in wif shamie hazim 

♥ Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

InsyaAllah kalo ada jodoh hgga ke taman firdausi

♥ Dimana korang selalu jumpe kekasih korang?
erk..huuhuhu..sayang!!!!katne??jwpn formal:lam mimpi!ekekekeke

♥ Novel / Buku / Majalah yang terakhir korang beli?

Exam pad!tu buku gak kan?ekekekke..
Xbeli buku k!hihiihi!

♥ Apakah nama penuh korang?
Sha'atul Hawiah Malik

♥ Antara mak dan ayah, yang mana korang lebih mesra?
My ibu!  Ala!dua2 pn sma je..koz im the only child!
tpi kalo bab ♥  my mum la..ekeekeke

♥ Namakan orang yang betul-batul nak jumpa dalam hidup korang?

Org pes mstilah i nk jmpa my !dia jao dok lam UPNM~
huhuhu..trpisah d antra lautan china sltn!huhu
2nd:urm??ntahla..sapa2 je la yg nk jmpa kita~ekekekeke

♥ Adakah korang basuh baju sendiri?

ekekkekeke..sometimes..

♥ Dimanakah tempat betul2 korang nak pergi?

Wanna go to Mecca-russia-korea wif my parents n my 
♥ :)

♥ pilih salah satu peluk atau cium?
Kiss!Muah3~ (^^)

♥ 5 benda yang korang sangat2 sayang dalam hidup korang?

1st:My lappy!acer one
2nd:My hp!sony ericsons cyber shot c510!
3rd:My debit card..Ekekekeke..
4th:My baby suzuki shogun (this Jan will buy the new one~suzuki Smash 115)
5th: ????????? xde!huhu

♥ 5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
Bust The Windows (Jazmine Sullivan)
Last Night P.Diddy ft Nicole
For The Rest Of My Life (Maher Zain)
Only Girl (Rihanna)
My Angel (Shaggy)

♥ Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
18Okt1992
Smbut kat KFC!
Awal2 pagi sebijik keta Ford tlh tiba d rumah swktu aku ngh tido!
Then my frenz (Wan-bru je knl 3 bln wktu tu) dia g clbrte my bday kt KFC wif his frenz!
Siyes trkjut gile..i suka kek special yg dia beli tuk i!
i smthng yg mngjutkan!

♥ 6 orang blogger yang korang nak tag?

hahaha..


Hehehehhehe... (^^)v

Selamat Menjawab!

No comments :

Post a Comment