Blogger Widgets
»

Do You Love Me?

Sunday, June 5, 2011

Nikon!

Dum dum dum dum..

Hurm..Bosan tak tau nak buat apa..
Tetiba tadi tangan gatal sangat macam nak usha page Nikon! 
Saja survey2 nak beli personal camera..
Sebab sangat suka snap gambar even bendera depan Majlis Daerah pun aku ambek!
Aiyakk!!
>.<" 



Yeahh Nikon!!
Urghh..
Dah bukak page Nikon..
Tetiba teringat lak kat si mat terap tu..

Ngee~~
Nak usha DSLR D90 budak tu la..

Jeng!Jeng!Jeng!

  D90RM 35++.00 (K)

>.<"
Gila murah mainan budak tu!
Duit tu cukup kot tuk buat 9 dulang hantaran meminang!
Hahaha..
Memang sah alamat bertahun arr aku mimpi nak ada mende alah macam dia punya nie..

Godek2 lagi then terjumpa benda nie! 
 Tatt tarrraaa!
  
Nikon Cool Pix S3100..
Announced on Feb 2011..

Baru agi nie..
Comel kan?Comel kan?

Sangat suka kaler nie..
Jom kumpul duit beli benda nie!
Chayo!

*Eleh mimpi je la ko semangat nak kumpul duit..Pemboros nombor satu!*
>.<"

Bye!

4 comments :

  1. you ada dslr ke??em2..nikon!nikon! :)

    ReplyDelete
  2. hoho , mmg minat dslr ! ^^ gempak ahh !

    psst , i follow u ;)

    ReplyDelete
  3. perghh..seronok tak terkata kalo sendiri ada dslr kan??huu~thanks yang..t i follow balik :)

    ReplyDelete