Blogger Widgets
»

Do You Love Me?

Wednesday, June 8, 2011

Utamakan Keselamatan Diri!

Fuhh Legaa..
Alhamdulillah pada hari ini aku tidak mengalami sebarang kemalangan..
Terima Kasih diucapkan kepada En.Helmet..

Hik3..
Aku baru je habis memasak tuk makan tengah hari..
Alhamdulillah kenyang..

Mesti korang tertanya2 nape aku ucapkan terima kasih tuk En.Helmet..
Ini sebabnya aku menggoreng ikan menggunakan helmet!



Muka Before G Berperang Ngan Ikan Kat Kuali

Alkisah nak dijadikan cerita..
3 minggu lepas aku nie menggoreng ayam..
Purbb!
Syukur bertempek minyak kat pipi n lips..
Habis biru lebam melebam macam pas kena belasah suami!
Aiyakk..

Dahla keesokkan harinya aku kena terbang ke Sarawak tuk celebrate Anniversary and Birthday En.Love..
Siap jumpa family dia lak..
Hallaamakk..
Satu family dia dok tanya apsal ngan pipi and lips tu..
*kantoi xreti nak masak ngan family pakwe*
Hahahaha..



Ha!
Nie rupa ikan goreng aku..
Ekekekeke..

*Korang perasan tak ikan2 tu xde mata??Sebab aku da kebas awal mata ikan tu before makan time!*
Hahahaha

So nie je entry tuk tengah hari ini!

So tuk you ouls~
Jagalah keselamatan diri anda!

Bye! =)

4 comments :

  1. hahaha, goreng ikan pakai helmet? lawak laa akk ni :)

    ReplyDelete
  2. haha..muka tu aset utama wanita dek..akak da trauma da minyak bertempek kat pipi..huhu..better pakai helmet! :D

    ReplyDelete
  3. err..xtaw ikan apa..i goreng je..ekkekeke :D

    ReplyDelete